top of page

Vi trenger deg som er god på HMSK med på vårt lag!


Vil du ha en arbeidsgiver som gir deg frihet, fleksibilitet samtidig som du får bryne deg på utfordrende oppgaver løst med moderne teknologi? Slik jobber vi i RA-Consulting.


Økende oppdragsmengde gjør at vi trenger flere med på laget, hvor du som blir ansatt vil være ansatt nummer 3.

Det vil si at du er en viktig brikke i firmaet og vil være med å bestemme veien fremover for oss.


Vi ser etter en utadvendt person med selgeregenskaper som er komfortabel i HMSK konsulentrollen. Som konsulent vil du være en del av organisasjonen i mange bedrifter, og for noen oppdrag som bedriftens HMSK leder.


Hvem er du?

Du kan ISO 9001, 14001 , 45001 så godt at du er spesialisten som hjelper kunden med å få på plass systemer og rutiner. Du er den som reiser til kunden og er vår spisskompetanse innen HMS, kvalitet og ytre miljø.

Du hjelper kunden gjennom å gjøre kartlegginger, utarbeide handlingsplaner og gjør hele prosessen frem mot en sertifisering så enkel som mulig for kunden.

Du har erfaring i å gjennomføre revisjoner, risikoanalyser og er godt kjent med avviksbehandling.

Du har utvidet kunnskap om hvordan du setter opp systemer i samsvar med ISO standarder på en slik måte at de bidrar til større inntjening på bunnlinjen for kunden.

Du har kremmerevner som gjør at du selger deg og oss inn til eksisterende og nye kunder. Du inngår avtaler med kunder og du følger opp kundene.


RA Consulting leverer kvalitetsledelsessystem Input Prosess fra Input data og vår leveranse omfatter ofte implementering av system og konsulentbistand for dette. Du har erfaring fra å administrere slike systemer, fortrinnsvis Input Prosess såpass bra at du hjelper kunden med problemløsning. Det du ikke kan om systemet lærer vi deg opp i.


Hva får du i RA-Consulting?

Hos oss styrer du helt din egen hverdag. Vi har flotte kontorfasiliteter den tiden du ikke er ute hos kunder og jobber. Vi har kontorer I Forusbeen 78 på Forus som er et særdeles flott flerbruksbygg med fin kantine som serverer veldig god og billig lunsj.

Hvilke goder vi tilbyr vil avhenge av hvem du er og hvordan vi sammen best kan finne den ansettelsesformen som passer deg og oss best.


Treffer dette deg, send oss en mail om hvem du er så ser vi om vi kan ta en kaffe sammen for en uformell samtale.


Comentarios


bottom of page